Förnya tavelväggen med ramar

Tavelväggar är något som under ett antal år har varit ett populärt sätt att dekorera sitt hem. Vad som kan hända är att du tröttnar på hur tavelväggen ser ut efter ett tag. Men att plocka ner alla tavlor och komma på vad du ska göra med väggen istället kan kännas jobbigt. Det finns då tips på hur du kan förnya tavelväggen utan att behöva ändra på allting.


Enkla förändringar

Om du har en stor tavelvägg som du tycker ser tråkig ut eller om du endast önskar något nytt finns det tips på hur du kan gå till väga. Ett enkelt sätt att förnya väggen på är att byta plats på tavlorna. Flytta om dem och se vad du tycker ser bättre ut. Det är både billigt och lätt. Det enda du måste tänka på är om de passar på de olika platserna, speciellt om du har tavlor eller posters i olika storlekar.

Ett annat sätt att förnya tavelväggen är genom att byta ut ramar eller sätta in nya bilder i de ramar du redan äger. Det finns alla möjliga ramar som du kan välja mellan som passar resten av din inredning. Det finns både ramar med ett antikt utseende och nyare. Ett sätt att få väggen att se unik ut är att placera en poster på väggen och sedan en ram endast lite halvt ovanpå, alltså så en del av bilden är utanför ramen. Det kommer ge tavelväggen ett väldigt unikt och intressant utseende. Tänk dock på att inte göra det med alla bilder eftersom det kommer få tavelväggen att se stökig ut.

education-one