Nutida konst – att inreda med posters

Det finns många sätt att ge ditt hem en efterlängtad uppfräschning, men de flesta tips kostar en hel del pengar. Nuförtiden har affischer och posters tagit ett stort kliv in i de svenska hemmen och det är populärt att fylla väggarna med såväl gamla som nya tryck.

På posterstore.se kan du hitta posters, canvastavlor, tavellister, ramar och en hel del annat som du kan pryda ditt hem med. Du kan enkelt och smidigt klicka mellan olika motiv och storlekar för att hitta något som passar dig och din unika stil. Du kan till exempel hitta fotokonst, akvareller, motiv från naturen, citat, illustrationer eller abstrakt konst. Det finns också kategorier för barn och djur samt mycket annat. Surfa in på hemsidan och ta del av 30 procents rabatt på alla posters om du handlar för 199 kronor.

Skapa vackra tavelväggar

Med hjälp av affischer och posters kan du komplettera din inredning eller skapa ett inspirerande blickfång i vardagsrummet eller sovrummet. Med hjälp av motiv för badrum och kök kan du skapa vackra tavelväggar eller hänga upp grupper av posters som på ett effektivt sätt kan förändra hela rummets atmosfär. Det största fördelen med att satsa på posters är att de är betydligt billigare än dyra tavlor från kända konstnärer. När du handlar på nätet kan du dessutom botanisera i lugn och ro samtidigt som du slipper trängas med andra kunder och köa i butiken. Du har också stor frihet att sätta ihop motiv som verkligen passar in i ditt hem.

Posters för tonåringar och barn

Det är inte bara vuxna som uppskattar snygga posters på väggarna utan även barn och tonåringar kan vara med och inreda sina rum efter eget tycke och smak. Poster Store har något för alla och hela familjen kan beställa tillsammans.

education-one