Konstnärliga idéer för tapetsering

Tapeter är otroligt mångsidiga när det gäller användningsområden. De finns nämligen i ett oändligt antal färger, mönster och stilar. Se bara på det enorma sortimentet av vackra tapeter hos Familjetapeter som är Nordens största tapetbutik. Här har du allt du kan tänka dig i tapetväg, allt från knivskarpa fototapeter till tapeten Arkiv 1900 med art déco-stil. Varför inte förgylla ditt hem med orientaliskt eller art nouveau? Deras tapeter erbjuder ett perfekt sätt att lägga till en känsla av konst och kreativitet i ditt hem. Faktum är att du kan förvandla och förändra hela utseendet i ditt hem. Ännu en fördel med Familjetapeter är att de erbjuder kostnadsfria leveranser och prisgaranti.

Läs vidare för att få veta hur du kan tapetsera med några konstnärliga och kreativa metoder!

3 konstnärliga och kreativa metoder

1. Tapetsera taket – Det är lätt att hitta tapeter med motiv som passar i taket, såsom stjärnor och yttre rymden. Om du bor trångt eller har lågt tak är denna typ av tapeter ideala då de får rummet att se större ut. Allt handlar om att skapa en illusion.

2. Täck inte hela väggen – Den klassiska metoden för tapetsering är att täcka hela väggen. Även om det kan se vackert ut så är det inte alltid nödvändigt. Du kan täcka vissa delar för att skapa en elegant konsthörna i rummet.

3. Tapetsera strategiskt – Det kan vara klurigt och svårt att tapetsera en öppen planlösning. Dock kan du genom noggrann planering och med strategisk användning av tapeter göra en enorm skillnad. Till exempel kan det i en matsal räcka med att tapetsera väggarna vid matbordet eller de platser som används mest frekvent. Välj gärna livfulla och konstnärliga tapeter med distinkta mönster till dessa områden. Det här har även fördelen att låta ögat “vila” med blicken på de områden som du inte tapetserat.

education-one